Datorita jocului foarte bun Avintul Floresti a reusit un scor de generic in meciul cu AC Construct Malu Spart. Jocul s-a desfasurat pe moderna arena din baza sportiva Floresti. Inceputul de meci s-a caracterizat printr-un joc de tatonare din partea ambelor echipe. Inca de la inceput a parut clar obiectivul echipei vizitatoare de a se apara si de a pleca pe contra atac de fiecare data cand are ocazia.

Incurajati frenetic de cei aproximativ 500 de suporteri veniti la stadion, Avintul Floresti si-a demonstrat superioritatea deschizand scorul dupa 20 de minute de joc. Acest prim gol a dezlantuit echipa gazda care s-a napustit asupra unei labile aparari adverse, aceste atacuri repetate au dus la majorarea rapida a scorului, urmata la fel de rapid de golul numarul 3.

Avand in vedere scorul de pe tabela echipa gazda a inceput un joc de posesie menit sa-i conserve avantajul luat relativ repede. Ca o izbugnire de orgoliu a echipei AC Construct Malu Spart si ca urmare a jocului de contra atac practicat, una din pasele in adancime lansate de catre fundasi la gasit singur cu portarul advers pe unul dintre atacanti care a redus din handicap, scorul devenind 3-1.

Acest gol care anunta o eventuala revenire a oaspetilor s-a dovedit a fi decat un foc de paie pe care ambitiosii jucatori ai echipei gazda l-au stins cu 4 goluri unul mai frumos ca celalalt. Un meci relativ fara istorie in care experienta si valoarea echipei Avintul Floresti a dus la un rezultat greu de anticipat inaite de inceperea meciului, 7-1. Bravo baieti!