Pe 16 si 17 aprilie 2012 a a vut loc cea de-a cincea editie a Cupei Primaverii la fotbal, categoria juniori. In prima zi s-au jucat semifinalele cupei: AS Progresul Palanca – CS Construct Bolintin Deal (7-2) si FC Bolintin Malu Spart – AS Avintul Floresti (7-5 dp). In cea de-a doua zi s-au disputat cele doua finale.

Finala mica: AS Avintul Floresti – CS Construct Bolintin-Deal (1-0)

A fost un meci echilibrat intre cele doua echipe, scorul la pauza fiind 0-0. In repriza a doua echipa Avintul Floresti a pus presiune pe apararea adversa si a obtinut o lovitura de la 11 metri care a condus la obtinerea victoriei. Mai jos puteti vedea cateva imagini de la acest meci, precum si un filmulet cu golul marcat din penalty.

Finala mare: AS Progresul Palanca – FC Bolintin Malu Spart (4-0)

In primul sfert de ora al meciului cele doua echipe au avut un joc foarte echilibrat, fara ocazii clare de gol. Echipa gazda si-a adjudecat victoria printr-un joc foarte bun de posesie, reusind sa inscrie 4 goluri si obtinand astfel Cupa Primaverii.  Mai jos puteti vedea cateva imagini de la acest meci, precum si un filmulet cu golul marcat din penalty pentru scorul de 2-0.

Clasament Cupa Primaverii Editia a V-a:

  1.  AS Progresul Palanca
  2. FC Bolintin Malu Spart
  3. AS Avintul Floresti
  4. CS Construct Bolintin Deal

Dupa incheierea meciurilor, a avut loc decernarea trofeelor de catre domnul Primar Constantin Dumitru, care a rostit cateva cuvinte cu ocazia acestui eveniment.

Felicitam echipa castigatoare!