Sat Stoenesti - Str. 1 Decembrie 1918 nr. 123, jud. Giurgiu
Tel/Fax: 0246.256.258 si 0246.256.005 E-mail: primarie@floresti-stoenesti.ro

Anunţuri publice

Anunț concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Administrator de rețea de calculatoare

Primăria comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu organizează concursul pentru ocuparea postului vacant corespunzător funcției contractuale: ADMINISTRATOR DE REȚEA DE CALCULATOARE-(252301) Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale,  Citeşte mai mult »

Anunț efectuare exercițiu alarmare publică, lunar (în prima miercuri din lună)

MIERCUREA ALARMELOR În fiecare prima zi de miercuri din lună, se vor auzi sirenele de alarmare publică. Aceste exerciții se fac lunar cu scopul de a înștiința, avertiza și alarma populația în caz de urgențe majore. Exercițiile se fac la nivel național.  Citeşte mai mult »

Anunț concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Mașinist la mașini pentru terasamente (Buldozerist)

Primăria Comunei Florești-Stoenești organizează concursul pentru ocuparea postului vacant corespunzător funcției contractuale: • MAȘINIST LA MAȘINI PENTRU TERASAMENTE (BULDOZERIST) Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3  Citeşte mai mult »

Anunț public de participare

Anunț public privind organizarea dezbaterii publice pentru revizuirea Planului național de acțiune pentru diminuarea riscurilor asociate utilizării produselor de protecție a plantelor.  Citeşte mai mult »

Ultimele informatii cu privire la pesta porcina

Stimați cetățeni, Vă informăm că pe raza comunei Floresti-Stoenesti, respectiv în județul Giurgiu, precum în județele învecinate nu există focare de pestă porcină. Vă reamintim că este interzisă vânzarea de animale și transportarea acestora fără acte de proveniență, de asemenea este interzisă și vânzarea de cereale de orice fel. Vă vom ține la curent cu privire la evoluția evenimentelor.  Citeşte mai mult »

Anunț important privind pesta porcină africană – cea mai periculoasă boală la porc!

Ca urmare a apariției Pestei Porcine Africane (PPA) în vecinătatea județului Giurgiu, prin HOTĂRÂRE a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență cu nr.11 din 20.08.2018 este interzisă vânzarea de animale și transportarea acestora fără acte de proveniență, de asemenea este interzisă și vânzarea de cereale de orice fel. Animalele transportate fără acte de proveniență sunt confiscate și ucise indiferent dacă sunt infestate sau nu cu virusul Pestei Porcine Africane. Tot... 

Anunț privind întreruperea energiei electrice în satul Palanca

Operatorul de distribuție a energiei electrice E-DISTRIBUȚIE MUNTENIA va întrerupe furnizarea energiei electrice pentru executarea unor lucrări la instalații în satul Palanca, în următoarele zile: Marți, 29 mai 2018, între orele 09:00 și 17:00, pe străzile: – Domnească, – Eugen Boureanu, – Grădina Boierească, – Norilor, – Ogradă, – Țarină.  Citeşte mai mult »

Avertizare pericol incendii de pădure

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva – Direcția Silvică Giurgiu aduce la cunoștința proprietarilor de terenuri agricole limitrofe pădurilor din comuna Florești-Stoenești, cu privire la arderea resturilor vegetale și lăsarea focului nesupravegheat, aspect care constituie un grad ridicat de risc al apariției incendiilor de pădure.  Citeşte mai mult »

Anunț privind întreruperea energiei electrice în satul Florești

Operatorul de distribuție a energiei electrice E-DISTRIBUȚIE MUNTENIA va intrerupe furnizarea energiei electrice pentru executarea unor lucrări la instalații în satul Florești, în zilele: Luni, 23 aprilie 2018 între orele 09:00 și 17:00 pe strada Șogorani; Marți, 24 aprilie 2018 între orele 09:00 și 17:00 pe strada Școlii; Recomandări: Pe perioada lucrărilor  Citeşte mai mult »

Anunț ridicare gunoi menajer – Actualizare

Stimați cetățeni, din motive tehnice, firma BRAI-CATA ne anunță că va colecta gunoiul menajer în această săptămână, astfel: – Vineri – 23.03.2018 la Florești – Sâmbătă – 24.03.2018 la Stoenești – Duminică – 25.03.2018 la Palanca Vă mulțumim pentru înțelegere! Actualizare: Sâmbătă – 24.03.2018, se va ridica gunoiul menajer atât în Stoenești, cât și în Florești.  Citeşte mai mult »