Sat Stoenesti - Str. 1 Decembrie 1918 nr. 123, jud. Giurgiu
Tel/Fax: 0246.256.258 si 0246.256.005 E-mail: primarie@floresti-stoenesti.ro

Anunţuri publice

Întrerupere a energiei electrice în satul Florești, mâine, 07.05.2020

Primăria Florești-Stoenești vă anunță că, mâine, 07.05.2020, Enel Distribuție va întrerupe furnizarea pentru executarea unor lucrări la instalații în satul Florești între orele 09.00 și 17.00, străzile afectate sunt: – str. Mihai Viteazul și adiacente la intrare dinspre Găiseni, – str. Ceair Recomandări: Pe perioada lucrărilor curentul electric ar putea fi conectat  Citeşte mai mult »

Întrerupere a energiei electrice în satul Palanca, mâine, 05.05.2020

Primăria Florești-Stoenești vă anunță că, mâine, 05.05.2020, Enel Distribuție va întrerupe furnizarea pentru executarea unor lucrări la instalații în satul Palanca între orele 09.00 și 17.00 : – str. Eugen Boureanu (câte o întrerupere scurtă dimineața și după amiază) – str. Liliacului Recomandări: Pe perioada lucrărilor curentul electric ar putea fi conectat  Citeşte mai mult »

Interzicere organizare de târguri, oboare și piețe volante în comuna Florești-Stoenești.

Interzicere organizare de târguri, oboare și piețe volante în comuna Florești-Stoenești.  Citeşte mai mult »

Informare despre podul peste râul Sabar, sat Palanca

Vă aducem la cunoștință faptul că MLPDA (Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) a efectuat transferul sumei de 572.614,06 lei, pentru obiectivul de investiții „Modernizare drumuri de interes local în comuna Floreşti-Stoeneşti, judetul Giurgiu”, finanțat în cadrul PNDL, pentru situație de lucrări depusă în 2019. Pentru obiectul de investiții  Citeşte mai mult »

Anunț important despre plata impozitelor și taxelor locale!

Primăria comunei Florești-Stoeneți aduce la cunoștința contribuabililor persoane fizice și juridice că începând de luni, 27 ianuarie, se pot achita impozitele și taxele locale la sediul instituției.  Citeşte mai mult »

Rezultatul probei scrise la examenul pentru funcția de Secretar General al comunei Florești-Stoenești din 04.12.2019

Rezultatul probei scrise la examenul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de Secretar General în cadrul Primăriei comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu, în data de 04.12.2019.  Citeşte mai mult »

Rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul pentru Secretar General

Rezultatul selecției dosarelor de înscriere la examenul/concursul de recrutare organizat pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de Secretar General în cadrul Primăriei comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu, în data de 04.12.2019.  Citeşte mai mult »

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de Secretar General

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de Secretar General din cadrul Primăriei comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu.  Citeşte mai mult »

Anunț cu privire la beneficiarii anulării unor obligații fiscale și accesorii ale debitelor

Primăria Florești-Stoenești vă aduce la cunoștință faptul că potrivit OUG nr.6/2019, vor beneficia de anularea unor obligații fiscale, accesorii ale debitelor persoane juridice, persoane fizice sau a altor entități fără personalitate juridică care la data de 31 decembrie 2018 au obligații bugetare principale restanțe față de bugetul local.  Citeşte mai mult »

Anunț important privind întreruperea alimentării cu energie electrică

Energia electrică va fi întreruptă pentru executarea unor lucrări la instalații: Joi, 26 septembrie 2019 între orele 08:00 și 16:00 în satul Florești, comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu. Străzile afectate sunt: – str. Cernele; – str. Ceair; – str. Linia Nouă; – str. Primăverii. RECOMANDĂRI Pe durata lucrărilor curentul electric ar putea fi conectat pe  Citeşte mai mult »