Prin iniţiativa d-nului Primar Constantin Dumitru şi aprobarea Consiliului Local pe 22 Mai 2011 a fost sărbătorită pentru prima dată Ziua Comunei Floreşti-Stoeneşti după mai bine de 43 de ani de la instituirea comunei conform Legii nr. 2/1968, republicată în 1981.

Lumea a venit cu mic, cu mare să cânte, să danseze şi să se distreze în compania numeroşilor artişti invitaţi la acest eveniment, printre care s-au numărat Tavi Colen, Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Ema Ștefan, Ionela Stăncioi, Tamy Sofi, Măru şi Caval, Mache Sulamita şi Alex Ban.

În dimineaţa aceastei zile s-a disputat şi partida de fotbal din Divizia Onoare III dintre FC Icoana şi Progresul Palanca încheiată cu scorul de 1-2 şi o victorie meritată pentru consătenii noştri, deşi meciul nu a fost uşor deoarece Icoana a fost prima care a marcat, dar a cedat în cele din urmă atacurilor Palăncii.

Un alt eveniment important care s-a desfăşurat tot în această zi a fost Inaugurarea Centrului de Permanenţă Fix Floreşti, pentru imagini de la eveniment accesaţi pagina din link-ul anterior.

În continuare puteţi vedea un filmuleţ şi câteva imagini de la ”Ziua Florilor” – Ziua Comunei Florești-Stoenești. Vă dorim vizionare plăcută.