Sambata 17 septembrie 2011, in satul Floresti, la Caminul Cultural a avut loc un eveniment inedit pentru comuna Floresti-Stoenesti – Targul de Sanatate. Acesta a fost realizat in parteneriat cu Primaria Comunei Floresti-Stoenesti, fiind singura aleasa din judetul Giurgiu pentru acest proiect.

Targul de Sanatate a fost o campanie de promovare a sanatatii, organizata de Fundatia Romtens in parteneriat cu Primaria Floresti-Stoenesti. Scopul acestui eveniment a fost acela de a promova un stil de viata sanatos si de a oferi populatiei un numar de  teste gratuite: glicemie, colesterol, trigliceride, masurarea indicelui de greutate, a tensiunii arteriale, taliometru, etc.

In cadrul evenimentului au fost invitati partenerii Labormed si Biofarm, care au avut un rol important in organizarea targului, acestia informand si oferind sfaturi utile localnicilor. De asemenea acestia au pus la dispozitie si o serie de mostre gratuite pe care oamenii le-au primit cu mult entuziasm.

Pe aceasta cale multumim tuturor partenerilor, participantilor si voluntarilor, iar mai jos puteti viziona o scurta inregistrare si o serie de imagini de la acest eveniment (in lucru).