Sat Stoenesti - Str. 1 Decembrie 1918 nr. 123, jud. Giurgiu
Tel/Fax: 0246.256.258 si 0246.256.005 E-mail: primarie@floresti-stoenesti.ro

Anunţuri publice | Primăria Comunei Florești-Stoenești, Giurgiu

Anunț organizare concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de execuție de Consilier Achiziții Publice, grad profesional asistent în cadrul compartimentului Achiziții Publice

Anunț privind organizare concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de execuție de Consilier Achiziții Publice, grad profesional asistent în cadrul compartimentului Achiziții Publice al Primăriei Comunei Florești-Stoenești, Județul Giurgiu. Atribuțiile funcției publice vacante de execuție de Consilier Achiziții Publice,  Citeşte mai mult »

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Bibliotecar

Anunț privind organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Bibliotecar în cadrul Primăriei Comunei Florești-Stoenești, Județul Giurgiu. Atribuțiile funcției contractuale vacante de Bibliotecar din cadrul Primăriei Comunei Florești-Stoenești, Județul Giurgiu.  Citeşte mai mult »

Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a unei funcții publice de execuție în cadrul compartimentului Achiziții Publice

Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a unei funcții publice de execuție în cadrul compartimentului Achiziții Publice al Primăriei comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu.  Citeşte mai mult »

Anunț organizare concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice vacante de execuție de consilier achiziții publice și consilier resurse umane

Anunț organizare concurs de recrutare pentru ocuparea functiilor publice de executie temporar vacante de Consilier, grad profesional superior, în cadrul compartimentului Achiziții Publice, respectiv Consilier, grad profesional asistent, în cadrul compartimentului Resurse Umane al Primăriei Comunei Florești-Stoenești, Județul Giurgiu.  Citeşte mai mult »

Anunț organizare concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie de Referent in cadrul compartimentului Taxe si Impozite

Anunț organizare concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie temporar vacante de Referent, grad profesional superior, in cadrul compartimentului Taxe si Impozite al Primăriei Comunei Florești-Stoenești, Județul Giurgiu. Atributiile functiei publice de executie temporar vacante de Referent, grad profesional superior, in cadrul compartimentului Taxe si Impozite al Primăriei Comunei Florești-Stoenești, Județul Giurgiu.  Citeşte mai mult »

Întrerupere a energiei electrice în satul Palanca, vineri, 11.12.2020

Vineri, 11 decembrie 2020 între orele 09:30 – 15:30 în următoarele zone va fi întreruptă alimentarea cu curent electric în satul Palanca: – str. Domnească, – str. Luncii, pentru executarea unor lucrări la instalații.  Citeşte mai mult »

Anunț organizare concurs de ocupare a funcției contractuale vacante de Tehnician în Informatică și comunicații

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Tehnician în Informatica și comunicații în cadrul Primăriei Comunei Florești-Stoenești, Județul Giurgiu. Tematica si Bibliografia pentru consursul/examenul in vederea ocuparii postului de Tehnician in informatica si comunicatii.  Citeşte mai mult »

Anunț organizare concurs de ocupare a funcției contractuale vacante de șofer

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale vacante de sofer din cadrul Primăriei comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu. Atributii sofer.  Citeşte mai mult »

Anunț organizare concurs de ocupare a funcției contractuale vacante de Administrator financiar

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale vacante de Administrator financiar din cadrul Primăriei comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu. Atribuțiile Administrator financiar al comunei.  Citeşte mai mult »

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de Șef serviciu Cadastru și Urbanism

Anunț concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de Șef serviciu Cadastru și Urbanism din cadrul Primăriei comunei Florești-Stoenești, județul Giurgiu. Atribuții Șef serviciu Cadastru și Urbanism al comunei. Formular de înscriere în format editabil.  Citeşte mai mult »