Sat Stoenesti - Str. 1 Decembrie 1918 nr. 123, jud. Giurgiu
Tel/Fax: 0246.256.258 si 0246.256.005 E-mail: primarie@floresti-stoenesti.ro

Proiecte in curs | Primăria Comunei Florești-Stoenești, Giurgiu

Cladire Administrativa noua

Fosta cladire a Cooperatiei de Consum este in curs de transformare, si va deveni , in curand, Cladire Administrativa.  Citeşte mai mult »

Lista străzilor incluse spre asfaltare

Vă informăm că în cadrul proiectul de investiție “Modernizare drumuri de interes local, comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu” sunt incluse spre asfaltare următoarele 34 de străzi: Sat Florești – 22 străzi: – Str. Alunului – Str. Baiului – Str. Barbă Rasă – Str. Bujorului – Str. Castanilor – Str. Ceair – Str. Crinului – Str. Dispensarului – Str. Grădiniței  Citeşte mai mult »

Începere lucrări pentru realizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă

Stimați cetățeni, vă informăm, ca urmare a finanțării prin Programul Național de Dezvoltare Locală, că au început lucrările la realizarea instalației de alimentare cu apă potabilă în satul Florești. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create și pentru orice alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0246.256.005  Citeşte mai mult »

Semnare contracte de finanțare PNDL II

Astăzi, 23.11.2017, comuna Florești-Stoenești prin primar Nițescu Marius-Lili a semnat contractele de finantare nr. 2799 pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local în comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu”, respectiv pentru proiectul “Pod peste râul Sabar pe D.C. 156 Km0+520 în comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu  Citeşte mai mult »

ACASĂ în Florești-Stoenești: Dezvoltarea sustenabilă a localității

STRATEGIA DE DEZVOLTARE DURABILA A COMUNEI FLORESTI-STOENESTI. Dezvoltarea durabila inseamna : “A  GANDI  GLOBAL  SI  A  ACTIONA  LOCAL”. Dezvoltarea durabila abordeaza conceptul calitatii vietii in toata complexitatea, sub aspect economic, social  si de mediu, prin utilizarea cu eficacitate a resurselor proprii pentru  Citeşte mai mult »

Invitatie de participare pentru “Modernizare drumuri de interes local in comuna Floresi-Stoenesti, judetul Giurgiu – 6 strazi”

Invitatie de participare pentru obiectivul de investitie: “Modernizare drumuri de interes local in comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu – 6 strazi“. Invitatie de participare pentru “Modernizare drumuri de interes local in comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu – 6 strazi”. Declaratie privind persoanele ce au functie  Citeşte mai mult »

Invitatie de participare pentru obiectul de investitie “Lucrari de reparare a drumurilor-DC 148, Strada Linia Icoanei, km 0+000 – km 0+980 din satul Palanca, comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu”

Invitatie de participare pentru obiectul de investitie “Lucrari de reparare a drumurilor-DC 148, Strada Linia Icoanei, km 0+000 – km 0+980 din satul Palanca, comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu”. Memoriu tehnic pentru obiectul de investitie “Lucrari de reparatie a drumurilor-DC 148, Strada Linia Icoanei, km 0+000 – km 0+980 din satul Palanca,  Citeşte mai mult »

Finantare proiecte in curs

Act aditional privind alocarea finantarii pentru realizarea obiectivului de investitii “Modernizare drumuri de interes local, comuna Floresti-Stoenesti, judetul Giurgiu” in suma 5.857.861,00 lei acordata din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.  Citeşte mai mult »

Contract de finanţare pentru PNDL – realizare / extindere / reabilitare / modernizare a sistemelor de alimentare cu apă şi staţii de tratare a apei (Palanca şi Stoeneşti)

Contract de finanţare pentru Programul naţional de dezvoltare locală, Subprogramul “Modernizarea satului românesc”, Domeniul realizare / extindere / reabilitare / modernizare a sistemelor de alimentare cu apă şi staţii de tratare a apei în satele Palanca şi Stoeneşti.  Citeşte mai mult »

Contract de finanţare pentru PNDL – realizare / extindere / reabilitare / modernizare a sistemelor de alimentare cu apă şi staţii de tratare a apei (Floreşti).

Contract de finanţare pentru Programul naţional de dezvoltare locală, Subprogramul “Modernizarea satului românesc”, Domeniul realizare / extindere / reabilitare / modernizare a sistemelor de alimentare cu apă şi staţii de tratare a apei în satul Floreşti.  Citeşte mai mult »